Voorzieningen Ligging/route Twente Sport en recreatie Prijzen Bronnen

Start

Ligging/route

Aan de rand van het mooie Twentse dorp Haaksbergen, vlakbij de rondweg naar Enschede en Eibergen (N18), ligt Bed & Breakfast Hannink. Op steenworp afstand van bijzonder fraaie bos- en heidegebieden, waarnaar hartelust gewandeld en gefietst kan worden. 

Het B&B heeft een rustige ligging. Er is altijd voldoende plaats om uw auto te parkeren.
Het centrum van Haaksbergen, met leuke winkels en restaurants, is nog geen 10 minuten lopen. Nog dichterbij bevindt zich een aantal winkels, waaronder een supermarkt. De grens met Duitsland ligt op ca. 10 auto-minuten. Haaksbergen heeft diverse toeristische attracties zoals de Oostendorper watermolen en de stoomtreinen van Museum BuurtSpoor. Er is voor de zwem- en saunaliefhebber een subtropisch golfslagbad. In de buurt zijn diverse plekken waar de hengelsporter terecht kan. Haaksbergen biedt ook de mogelijkheid om kennis te maken met de golfsport.

Route

BB Hannink Geukerdijk 16

N18 vanaf Enschede: ga bij het eerste verkeerslicht in Haaksbergen rechtsaf (tankstation links en Wiedenbroek rechts van de weg) en gelijk weer rechts, richting Hengelo (Wiedenbroeksingel). Dan de eerste weg rechts, u bevindt zich nu op de Geukerdijk. Het eerste huis aan de rechterzijde is nummer 16.

N18 vanaf Eibergen: ga bij het derde verkeerslicht in Haaksbergen linksaf (net voor het tankstation aan de rechterzijde) en gelijk weer rechts, richting Hengelo (Wiedenbroeksingel). Dan de eerste weg rechts, u bevindt zich nu op de Geukerdijk. Het eerste huis aan de rechterzijde is nummer 16.

 

Start ] English - Home ]Sitemap ]

Copyright © 2001 - 2009 B&B Hannink - Geukerdijk 16 - Design and Hosting by ErnoHannink